טלי שפיגל
![]() משרים אגוזי קשיו בכמות כפולה בערך של מים למשך 12 שעות לפחות, בכלי מכוסה מגבת מטבח מהודקת בגומייה.
אחר כך מכניסים את הכל לבלנדר חזק, מוסיפים מעט מלח וטוחנים למרקם כמה שיותר חלק.
מחזירים שוב לכלי, מכסים במגבת מטבח ומהדקים בגומיה, ומשאירים את זה להחמיץ.
עכשיו שחם, תוך 12 שעות בערך זה מחמיץ. כשקר, יותר.
שימו לב שהתערובת ממש מתנפחת, כמו בצק שמרים, אז לשים בכלי מספיק גדול.
אחרי שהתערובת מחמיצה מערבבים, מוסיפים לימון, שמן זית וזעתר וזוללים לתיאבון.
אפשר גם לשים בחיתול ולרכז למרקם יותר גבינתי.
את המים שמתנקזים לא לזרוק, אפשר להשתמש בהם בהכנת טחינה. זה יוצא פשוט מעדן.
תנסו, זה כדאי! ואם באמת ניסיתם, צלמו וספרו לי איך יצא!
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה