עוגיות שיבולת שועל
אני
מביאה לכם כאן את המתכון הבסיסי,
אבל
אתם יותר ממוזמנים לאלתר וליצור כל פעם
עוגיות על בסיס המתכון הזה בטעמים חדשים
ומעניינים,
לדוגמא
- שוקולד
וקוקוס,
פירות
יבשים,
חמאת
בוטנים וכל העולה על רוחכם..
רכיבים:
- חמאה – 140 גרם
- סוכר חום – 290 גרם
- ביצים – 65 גרם (ביצה אחת, בערך)
- תמצית וניל – 7 גרם
- קמח לחם – 200 גרם
- אבקת אפיה – 7 גרם
- סודה לשתייה – 3.5 גרם
- מלח – 2 גרם
- שיבולת שועל – 170 גרם
- צימוקים – 145 גרם
הכנה:
- להקציף את החמאה והסוכר עד שהם מעורבבים היטב, אבל לא Fluffy.
- להוסיף בהדרגתיות את הביצים והווניל.
- לערבב את כל החומרים היבשים ולהוסיף לתערובת. לערבב עד שהתערובת "חצי אחידה".
- להוסיף את הצימוקים והשיבולת שועל (או כל דבר אחר שבחרתם להכניס) ולערבב עד שהתערובת אחידה.
- לעשות גלילים בעובי שאתם אוהבים, לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר.
- לחתוך לפרוסות דקות, ולאפות ב-177 מעלות כ-12-15 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה