עוגת בננות טבעונית
גל שריר (באדיבות חמוטל בלנק)
גל שריר (באדיבות חמוטל בלנק)
הפעם
גרסא טבעונית של עוגת הבננות שכיכבה כאן
לפני מספר שבועות.
טעימה,
לחה
ופשוטה להכנה
רכיבים
(לתבנית
אינגליש קייק):
- 4 בננות
- 0.5 כוס סוכר
- 0.5 כוס שמן
- 1.5 קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 0.5 כפית קינמון
- 0.25 כוס רסק תפוחים
- 100 גרם שוקולד מריר/אגוזי מלך
הכנה:
למעוך
את הבננות לכדי מחית חלקה (אפשר
להשאיר מעט חתיכות,
זה
נחמד מאוד).
לערבב
את הקמח ואבקת האפייה.
לערבב
את השמן,
הסוכר,
הקינמון
ורסק התפוחים.
להוסיף
את הבננות.
להוסיף
את תערובת הקמח,
ולערבב
עד לקבלת תערובת אחידה (כמה
שמערבבים פחות,
העוגה
תהיה קלילה יותר!).
לבסוף
ניתן להוסיף שוקולד או אגוזים,
או
גם וגם.
לאפות
בחום של 180
מעלות,
לכ-45
דקות,
עד
שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי והעוגה
זהובה ויפה.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה