לחם בננות
לחם
בננות
רכיבים
(לשתי
תבניות אינגליש קייק):
- בננות – 210 גרם
- רוויון – 22.5 גרם
- תמצית וניל – 1 גרם
- סוכר – 130 גרם
- סוכר חום – 65 גרם
- ביצים – 80 גרם
- שמן קנולה – 80 גרם
- קמח לחם – 200 גרם
- מלח – 2 גרם
- אבקת אפייה – 4 גרם
- סודה לשתייה – 4 גרם
- קינמון – 2 גרם
הכנה:
- בקערת המיקסר, לערבב את הבננות, הרוויון ותמצית הווניל עד שמעורבבים היטב. לשמור בצד להמשך.
- לערבב את הסוכר, הסוכר החום, הביצים ושמן הקנולה בקערת המיקסר, עד שהתערובת אחידה.
- לערבב את החומרים היבשים, ולהוסיף לתערובת הרטובה. לערבב עד אשר התערובת "חצי אחידה".
- להוסיף את תערובת הבננות, ולאחר מכן את האגוזים עד אשר התערובת אחידה.
- לשים בתבניות, ולחרוץ חריץ בעומק 2 ס"מ לאורך העוגה.
- לאפות ב-168 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה