9.3.2014

לחם בננות


לחם בננות
גל שריר
 
השבוע, עוגה שהיא גם לחם. או בעצם לחם שהוא גם עוגה. כך או כך, זה טעים נורא!
לחם בננות
רכיבים (לשתי תבניות אינגליש קייק):
  • בננות – 210 גרם
  • רוויון – 22.5 גרם
  • תמצית וניל – 1 גרם
  • סוכר – 130 גרם
  • סוכר חום – 65 גרם
  • ביצים – 80 גרם
  • שמן קנולה – 80 גרם
  • קמח לחם – 200 גרם
  • מלח – 2 גרם
  • אבקת אפייה – 4 גרם
  • סודה לשתייה – 4 גרם
  • קינמון – 2 גרם
  • אגוזי מלח – 60 גרם

הכנה:
  1. בקערת המיקסר, לערבב את הבננות, הרוויון ותמצית הווניל עד שמעורבבים היטב. לשמור בצד להמשך.
  2. לערבב את הסוכר, הסוכר החום, הביצים ושמן הקנולה בקערת המיקסר, עד שהתערובת אחידה.
  3. לערבב את החומרים היבשים, ולהוסיף לתערובת הרטובה. לערבב עד אשר התערובת "חצי אחידה".
  4. להוסיף את תערובת הבננות, ולאחר מכן את האגוזים עד אשר התערובת אחידה.
  5. לשים בתבניות, ולחרוץ חריץ בעומק 2 ס"מ לאורך העוגה.
  6. לאפות ב-168 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה