תפוח אדמה הפתעה
תמר אלמוגשלום חברים
והיום- מתכון פשוט למדי, אשר לו נחשפתם בט"ו בשבט-
"תפוח אדמה הפתעה"
זה כאמור מתכון פשוט אך מנצח, שסוד קסמו טמון באפייה הממושכת.
מצרכים:
- תפו"א
- בצל
- שמנ"ז
- מלח גס
- רוזמרין, טימין
- אופציונלי: בטטה, גזר, סלק
ובכן:
- נפזר מלמעלה מעט מלח גס, שמנ"ז, ועדיף גם רוזמרין/ טימין (יש עכשיו המון רוזמרין בשיחים ברחבי העיר רק הושט ידך וקטוף)
- עוטפים טוב טוב עם נייר הכסף
- מכניסים לתנור (שחומם מראש) - ל150 מעלות, במשך שעתיים(!)
עכשיו, אפשר גם פחות, אבל זה יצא פחות טעים ונימוח.
לסיום, מציעה לנסות גם עם בטטה וגזר. זה בדרך כלל מעט פחות מתאים מתפו"א, אך מגוון את הארוחה לצידו.
יום קסום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה