בראוניז טבעוניים וללא גלוטן
גל שריר
גל שריר
בראוניז
מוקה טבעוניים
טעימים
להפליא,
ופשוטים
להחריד.
רכיבים:
- 1 כוס אגוזי מלך
- 1 כוס שקדים
- ½ 1 כוס תמרים (מגולענים כמובן)
- ¾ כוס אבקת קקאו
- 2 כפיות פולי קקאו טחונים
- 2 כפות קפה (חזק!)
- 1 כפית תמצית וניל
- ½ כפית מלח
ועכשיו
לעבודה!
- שימו את השקדים והאגוזים במעבד מזון, ועבדו עד שהתערובת שמתקבלת הינה בעלת מרקם פירורי.
- הוסיפו בהדרגתיות את התמרים, אחד אחד, אל התערובת. המשיכו לעבד עד שהתערובת אחידה.
- הוסיפו את שאר המרכיבים, ועבדו עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
- שימו נייר אפייה על תבנית, הניחו עליה את התערובת, ועם היד שטחו את התערובת עד לעובי של 1.5 סנטימטר. (או איך שאתם אוהבים את הבראוניז שלכם!)
- אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה.
- הכניסו למקרר לכשעתיים, או עד שהתערובת מוצקה ויציבה.
- חיתכו למלבנים קטנים, ושמרו במקרר עד לאכילה.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה