11.5.2014

בראוניז טבעוניים וללא גלוטן

בראוניז טבעוניים וללא גלוטן
גל שריר


בראוניז מוקה טבעוניים
טעימים להפליא, ופשוטים להחריד.
בלי צורך לאפות שום דבר, גם טבעוניים וגם ללא גלוטן! פשוט חגיגה!
[המתכון מהבלוג הבא - http://ourfourforks.com/]


רכיבים:
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס שקדים
  • ½ 1 כוס תמרים (מגולענים כמובן)
  • ¾ כוס אבקת קקאו
  • 2 כפיות פולי קקאו טחונים
  • 2 כפות קפה (חזק!)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית מלח


ועכשיו לעבודה!
  1. שימו את השקדים והאגוזים במעבד מזון, ועבדו עד שהתערובת שמתקבלת הינה בעלת מרקם פירורי.
  2. הוסיפו בהדרגתיות את התמרים, אחד אחד, אל התערובת. המשיכו לעבד עד שהתערובת אחידה.
  3. הוסיפו את שאר המרכיבים, ועבדו עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
  4. שימו נייר אפייה על תבנית, הניחו עליה את התערובת, ועם היד שטחו את התערובת עד לעובי של 1.5 סנטימטר. (או איך שאתם אוהבים את הבראוניז שלכם!)
  5. אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה.
  6. הכניסו למקרר לכשעתיים, או עד שהתערובת מוצקה ויציבה.
  7. חיתכו למלבנים קטנים, ושמרו במקרר עד לאכילה.


בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה